Nyhed BAMBUS T-SHIRT 3/4 ÆRMER PINK Udvide

BAMBUS T-SHIRT 3/4 ÆRMER PINK

FESTIVAL FESTIVAL

Nyhed

BAMBUS T-SHIRT 3/4 ÆRMER PINK.

Flere detaljer

350,00 kr

inkl. moms

Køb for 499,00 kr mere og modtag gratis fragt!

Enkelt og lækkert. Bambus bluse med 3/4 lange ærmer og rund hals i pink. Kun så længe lager haves.

Bambus blusen er i et virkelig blødt og behageligt materiale, hvilket giver en høj komfort for dig. Det er forkælelse på virkelig højt plan, plus oven i købet et fornuftigt valg for miljøet.

Desuden har bambus en antibakteriel effekt som er med til at minimere risikoen for irriteret hud.

Endnu en fordel ved bambus kvaliteten er, at sved og fugt både absorberes og transporteres langt bedre end f.eks. ved bomulds materialer, hvilket er 60% mere. Bambus er temperatur regulerende. Ved koldt vejr holdes der på varmen, samt ved varme afgives den lige så.

Høj procent del af bambus i denne t-shirt 92%. Blusen er produceret i høj kvalitet. 

Bambus, et miljø rigtigt produkt. Set fra et miljømæssigt perspektiv er bambus tøj yderst bæredygtigt. Der skal feks ikke bruges kunstgødning og pesticider i dyrkningsfasen samt bambus planten skyder hurtigt efter høst samt breder sig.

92% bambus 8% lycra.

Festival strømper har specialiseret sig i italiensk producerede strømpebukser, strømper, trusser, toppe. Bløde åndbare bambus leggings som både er miljøvenligt og helt utrolig fantastiske at have på. Bambus som er et åndbart materiale men faktisk også 60% bedre til at absorbere sved end bomulds leggings. Oven i det er de temperatur regulerende, blød i stoffet og masser af stræk. Vi glæder os meget til at skulle forhandle Festival´s virkelige gennemtænkte kvalitetsvarer. Ikke at glemme vores fantastiske microfiber trusser, en sømløs model der sidder helt fantastisk på den kurvede kvinde krop.