Velkommen til DEBRACY PLUS

DEBRACY PLUS ligger i Waves shoppingcenter, på 1 sal i bygningen som hedder Waves Business, lige overfor øjenlægen. Indgangen finder du imellem Kiosk Bien og HUMMEL.

Butikken/showroomet er et mindre og virkelig hyggeligt lokale, hvor du har mulighed for at se og prøve alt tøjet og selvfølgelig købe det på stedet, samt du kan også bestille via webshoppen døgnets 24 timer. Der betales over webshoppen, det vil sige at der er oprettet en showrooms konto i lokalet hvor du enten kan betale med kort eller mobilepay. Du kan altid bestille døgnet rundt online, plus vi tilbyder fri fragt ved køb over 499,- til nærmeste pakkeshop. Vi sender til hele Danmark.

DEBRACY PLUS startede egentligt hjemmefra med salg over facebook, det udviklede sig hurtigt og der var god forespørgsel omkring at prøve det smarte tøj i store størrelser også, det var ikke muligt i det private hjem. Efter at havde snakket om for og imod startede min mand og jeg med at kigge efter et lokale og fandt frem til Waves, hvor vi kunne se der godt kunne sælges mere plus size dametøj fra, end her allerede blev forhandlet her i forvejen. Vi forhandler mærkerne NO.1 BY OX, ZOEY, GOZZIP, GOZZIP BLACK, DNY, Festival Strømper, QNUZ, ORCHID, CAT&CO samt Cassiopeia. Her er smukke kjoler i store størrelser, bukser op til str 56 og et bredt udvalg af bluser samt t-shirts i plus size. Lækkert plus size dametøj hos Debracy Plus.

Ved plus size tænker man ikke lige som det første på 42-44, det er nu tøjfirmaerne der har valgt at have disse str med og hvor er mange taknemlige for det. Du kan sagtens være slank men have former og plus size har bare et andet snit og sidder lækkert på den kurvede krop.

Du kan finde en 3D video her der viser dig vej til vores showroom i Waves Shoppingcenter

Find vej til showroomet

Kunde / Veninde Arrangement

Som noget nyt tilbyder vi at holde kunde/veninde arrangement. Vi holder åbent KUN for jeres lille selvskab hvor vi kan tilbyde 20% på alle varer (undtagen lædertasker samt udsalg)

Kan du samle minimum 6 veninder, kollegaer, bekendte eller familie dog max 12 personer, så holder vi åbent kun for jer. Vi sørger for lidt køligt til ganen samt lidt lækkert i kan hygge jer med mens i prøver tøjet.

Kontakt os for at høre mere