Nedsat pris! SUZAN LEGGINGS. LEO/BRUN. Udvide

SUZAN LEGGINGS. LEO/BRUN.

CASSIOPEIA CASSIOPEIA

Nyhed

Sizan leggings. Leo/brun.

Flere detaljer

Time left:

168,00 kr

inkl. moms

210,00 kr inkl. moms

-20%

Mega bløde og super smarte leggings med et virkelig fint dyreprint i brune nuancer. Super smart under tunicaer og kjoler eller en lang strik. Bred elastikkant i livet. MEGA blød i kvaliteten og godt med stræk.

(OBS de smarte leggings er til den mindre side, se evt mål.)

MATERIALE:

95% POLYESTER  5% POLYESTER

CA MÅL:

Str 42 Livvidde 62 cm. Ved stræk 108 cm. Lår 46 cm.

Str 44 Livvidde 64 cm. Ved stræk 110 cm. Lår 48 cm.

Str 46 Livvidde 68 cm. Ved stræk 116 cm. Lår 50 cm

Str 48 Livvidde 74 cm. Ved stræk 124 cm. Lår 52 cm.

Str 50 Livvidde 80 cm. Ved stræk 124 cm. Lår 56 cm

Str 52 Livvidde 80 cm. Ved stræk 124 cm. Lår 60 cm.

Str 54 Livvidde 84 cm. Ved stræk 140 cm. Lår 60 cm.

OBS..ved stræk hives der helt ud i livet, til den næsten ikke kan trækkes mere.

Låret er målt fladt på bordet, masser af stræk.

Benlængde 78 cm.

Cassiopeia bliver produceret af KSK Fashion, som er en kendt, dansk tøjvirksomhed. Cassiopeia er altid med på moden med nye smarte styles. Lækre materialer og farvesammensætninger i plus size. De formår at lave de helt rigtige styles til kvinden med former. Cassiopeia kommer i størrelse 42 til 56, som sidder godt på kvinden med former, med styles som kommer i de helt rigtige snit, der både er tidløst og klædeligt, men som også udforsker de nyeste trends.


Det skønne der også er ved Cassiopeia, er at de kommer med nyheder så ofte, at vi kan supplere med deres udvalg rigtig mange gange i løbet af året. Det er altid med stor fornøjelse og med stor spænding at åbne for de tilsendte kasser. Virkelig mange styles er valgt ud fra det at de er i lækre viscose-materialer, der sikrer god kvalitet, et behageligt fit og en rigtig god pris.


Behagelige basics


Cassiopeia har tøj i store størrelser til den moderne kvinde! Deres dametøj findes i mange kollektioner, men de har også et bredt udvalg af basistøj, som du både kan bruge i sig selv, men også under tunikaer, blazere og andre produkter. De kan let bruges med alle de nyeste varer.


I basiskollektionerne finder du blandt andet fine, enkle toppe med blondekanter, der både har en behagelig, tætsiddende pasform og er lavet i en lækker blød kvalitet. Cassiopeia tøj til store kvinder dækker ethvert behov, og toppene kan både bruges til hverdag og fest.


Der er også et stort udvalg af moderne bukser, i flere forskellige snit. Du finder både helt tætsiddende jeans i strækbart materiale, der kan bruges med en flot top eller sweater, eller under en lang tunika.


Bukserne findes også i andre snit, for eksempel i et cigarette-snit, der passer perfekt hvis du ønsker at give illusionen af lange, smukke ben. Disse modeller findes også i et coatet design, der giver et råt læderlook, men sikrer et behageligt fit.


Tidløse trends


Leder du efter trendy tøj som kan tages gennem flere sæsoner? Så er Cassiopeia tøj perfekt til den moderne kvinde og piger der ønsker produkter i høj kvalitet, der er friskt og trendy. Blandt andet kan du i meget ad Cassiopeias dametøj se fine flæsedetaljer og flotte snit, der både er meget moderne, men også har en stil og klasse der kan bruges år efter år. Det giver kollektioner og nyheder der ikke går af mode om få måneder, men som stadig afspejler et dansk mærke der formår at kombinere mode og trends med høj kvalitet og brugbarhed.


Kjoler og nederdele


Cassiopeia har også et bredt udvalg af plus size tøj og produkter der kan bruges til fest og særlige lejligheder. Her finder du smukke kjoler og nederdele, men også buksedragter, jumpsuits og feminine jakkesæt, der er tilpasset til den formede kvindekrop. Din størrelse skal ikke hindre at du kan få adgang til lækkert modetøj, hedder ikke når du skal til fest!


Andre brands


Hos Debracy Plus finder du et væld af mærker til kvinder med former. Vi fokuserer altid på at finde behageligt og klædeligt tøj, der samtidig ser smart ud. Det skal nemlig ikke være svært at finde lækkert tøj, lige meget hvilken størrelse du har! Vi er vilde med mode, og det ses tydeligt ved vores udvalg af brands, der blandt andet indebærer Cat&Co, Zoey, Festival.


Du kan også tage et kig på vores gode tilbud, hvor du ofte finder lækre modeller på udsalg, så vi kan få skiftet ud og give dig ny, lækker mode! Tag et kig, og slå til inden de er væk!