Nyhed KJOLE I TENCEL/OLIVE. NO.1 BY OX-61624 Udvide

KJOLE I TENCEL/OLIVE. NO.1 BY OX-61624

NO.1 BY OX NO.1 BY OX

Nyhed

Kjole i tencel/olive.

Flere detaljer

499,00 kr

inkl. moms

MATERIALE: 100% Tencel

CA MÅL:

Str S/42-44 BM. 116 cm. Længde 101 cm.

Str M/46-48 BM. 126 cm. Længde 105 cm.

Str L/50-52 BM. 134 cm. Længde 106 cm.

Str XL/54-56 BM. 142 cm. Længde 108 cm.

Hvad er Tencel?

Tencel er navnet på et materiale, som er fremstillet af nogle af de mest bæredygtige fibre, der kan fremskaffes i øjeblikket. Kort fortalt er Tencel et materiale, som fremstilles af cellulosefibre fra gran, bambus- eller bøgetræer. Dette foregår ved at træet bliver lavet til kvas, der bliver opløst, som herefter laves til fibre man kan spinde til garn og i sidste ende bruge til at fremstille tøj. Som du nok kan høre, er Tencel et meget naturligt produkt og derfor også et miljøvenligt alternativ til mange andre typer af materiale.  

NO 1 by OXNO. 1 by OX er et fantastisk mærke fra en skøn og sprudlende kvinde, der elsker smukke outfits til både hverdag og fest. Her finder du størrelser fra 42 til 56 og alt fra afslappede t-shirts til fine kjoler og andet godt. Ta’ et kig rundt omkring på siden, men vi kan ikke love at du ikke forelsker dig i det hele! 


Læs med nedenfor hvis du vil have gode råd til hvordan du kan style produkter fra NO 1 by OX, både til hverdagen på kontoret og til særlige lejligheder. Vi elsker at give dig inspiration!Find det helt rigtige hverdagsoutfit


Det perfekte outfit til en lang arbejdsdag balancerer på en tynd tråd mellem stil og komfort - heldigvis kan du let få begge dele hos dette brand. Lige meget om du er på benene hele dagen eller sidder ved et skrivebord er det vigtigt med tøj der passer og som ikke strammer eller sidder for løst forskellige steder på kroppen. 


Til hverdag kan du nemt skabe et flot og behageligt look ved at bruge forskellige basisvarer og kombinerer dem med én ting der skiller sig ud. Det kan for eksempel være et par traditionelle, blå jeans, en sort top eller t-shirt og en flot, mønstret kimono eller cardigan i flotte farver. 


Du kan også tage et par simple støvler og sorte jeans og kombinere dem med en flot skjorte med kæmpe pufærmer eller en bluse gennemsigtig bluse. Outfits til særlige lejligheder


Hvem siger at man skal have en ny kjole på til hver fest? Vi elsker at have kjoler, nederdele og bukser der sidder perfekt på vores krop og som vi altid kan regne med. Det kan være en “little black dress” der krammer os perfekt i taljen eller på bagdelen og som vi kan kombinere med farverige smykker, sneakers eller en sød sko med hæl. Det kan også være en klassisk blazer der går perfekt med en farverig t-shirt under og som både kan bruges med nederdele og bukser. 


Mulighederne er endeløse, og du har endnu flere muligheder når du kan kombinere et smukts stykke tøj som du elsker med andre spændende produkter - for eksempel fra NO 1 by OX. Gode råd 


Nedenfor får du et par gode råd til når du skal finde skønt tøj fra NO 1 by OX, der passer perfekt til dig!   • Vælg altid den størrelse der føles mest behagelig! Lad være med at lade numrene gå dig på. Du ser bedst ud og føler dig bedst tilpas i en størrelse der krammer dig de helt rigtige steder og giver plads der hvor det er nødvendigt.
  • Det kan også være nødvendigt at gå en størrelse op for at give plads til brystet, bagdelen eller lignende, så kan du fremhæve din talje eller ben med et flot bælte eller et par søde nylonstrømper med en fed sneaker eller støvle. 
  • Det kan være svært at finde den stil man bedst kan lide. Du kan prøve at skabe en god “basisgarderobe” der gør det muligt for dig at afprøve trends og tendenser uden at skulle bytte hele skabet ud. Hav et udvalg af t-shirts, jeans og sweatre som du elsker og som holder længe, og så kan du kombinere disse klassikere med trends som striber, ballonærmer og meget andet for et tidløst, men moderne look. NO 1 by OX forhandler 


Du finder også ofte gode tilbud på vores spændende mærker, heriblandt NO 1 by OX på udsalg, men også andre spændende mærker som ZOEY, CAT&CO, Cassiopeia og flere andre! Vi forhandler flere af de mest populære mærker til smukke kvinder med former, der er vilde med mode og høj kvalitet!