PENELOPE BEANIE/GRØN. ZOEY Udvide

PENELOPE BEANIE/GRØN. ZOEY

ZOEY ZOEY

201-2087-PENELOPE-BEANIE-ZOEY

Nyhed

Penelope beanie/grøn. Zoey.

149,00 kr

inkl. moms

Køb for 499,00 kr mere og modtag gratis fragt!

Zoey Tøj


ZOEY har i særdeleshed forstået at sammensætte materialer og farvekombinationer så smukt, at alle kan være med og føle sig utrolig smart. Det er muligt at style adskillige sæt på kryds og tværs, til både dagligdagen og fest. Der er altid små lækre finesser når man kigger tøjet grundigt igennem, smukke blonder, en ekstra syning eller vævning i tøjet. 


ZOEY sørger for at overraske os gang på gang med nytænkning som altid overrasker positivt. Vi glæder os altid til at åbne kasserne fra ZOEY, få pakket tøjet ud og vist frem. Vi fører ZOEYs størrelser fra str. 42-44, også beskrevet som str. S på målskemaet. De går op til str. 56, som er beskrevet på målskema til str. XL. Indimellem kan enkelte at modellerne have et oversize snit, så der vil være mulighed for at kunne passe op til 58-60.


Style tøj fra Zoey


Zoey tøj passer til mange forskellige kvinder med forskellige former. I brandets tøj finder du høj kvalitet og god pasform samt fine detaljer, der kan være med til at skabe et helt personligt look. Nedenfor får du nogle gode råd til hvordan du kan style tøj fra Zoey i din størrelse.


Zoey bluser


En Zoey bluse findes i mange afskygninger - både til hverdag og fest. Dette brand fører mange fine bluser og t-shirts som kan bruges året rundt og til enhver lejlighed. For eksempel skønne t-shirts med print og citater i flotte farver. En t-shirt med tryk kan både bruges med et par jeans eller bukser og sneakers og kan sættes sammen med en nederdel og et flot par sandaler.


En pæn bluse eller skjorte kan kombineres med en blazer for et mere klassisk og tidløst look, mens du også kan kombinere blusen med en farverig kimono eller cardigan for et mere afslappet men stadig sødt og trendy look.


Zoey kjoler


Der findes mange kjoler fra dette brand og deres kollektioner. De seneste par år er kjoler blevet vildt populære - også til hverdagsbrug. Kjoler er behagelige, luftige og kan bruges til hverdag med sneakers og en læderjakke, samt til særlige lejligheder med smykker, blazere og sandaler eller høje hæle. En tunika kan også fungere godt til kvinder, der ønsker et afslappet look, kombineret med leggins eller jeans. En Zoey kjole er perfekt til dig der vægter kvalitet og tøj der passer til dine smukke former.


Jeans


Dette brand har også flere forskellige jeans og andre bukser. Det store plus size udvalg giver dig rig mulighed der passer til din stil og samtidig er på mode. Mange bukser fra mærket indeholder elastan, der er med til at gøre stoffet strækbart, så det sætter sig perfekt på din krop. Det giver et lækkert fit, der føles behageligt når du sidder ned, går og ellers er aktiv. Jo mere elastan produktet indeholder, des mere kan stoffet strække sig.


Zoey toppe


Zoey er et mærke der prioriterer hele garderoben, derfor finder du både overtøj, bukser, bluser og også toppe der kan bruges både i sig selv eller som en undertrøje. Bløde materialer som bomuld gør toppene behagelige og sikrer en top der er yderst brugbar året rundt - enten under en luftig kimono eller som et ekstra lag under en blød sweater.


Nyheder


Hos Debracy Plus får vi ofte nye varer i butikken - vi elsker mode og vi elsker at finde de nyeste og bedste trends til jer! Under vores nyhedsside kan du se alle vores nye produkter, blandt andet af Zoey tøj, men også fra mange andre spændende mærker, for eksempel Cat&Co, samt Cassiopeia. Tag et kig og bliv fristet!


Størrelser


Vi har forsøgt at gøre det så let som muligt at finde den rigtige størrelse og pasform ved at skrive mål og størrelser under hvert produkt. Hvis du har et målebånd, kan du selv måle og finde din størrelser. Men kroppe er forskellige, og det kan også gøre at den samme størrelse ikke er helt rigtig hver gang. Du kan heldigvis let returnere varer indenfor 14 dage, hvis det ikke er den rigtige størrelse.


Det kan være svært at finde den rigtige størrelse i plus size tøj, derfor vil vi gerne gøre det til en god shopping-oplevelse, når du kigger på vores kollektioner.


Tilbud


Du kan også altid finde et godt tilbud hos Debracy Plus! Her finder du vores Zoey udsalg, men måske opdager du også et helt nyt mærke som du aldrig har hørt om før! Der er varer fra alle sæsoner til priser der er sat ned med helt op til 30%! Så er der altid gode penge at spare. Under de forskellige produkter kan du læse mere om pasform, størrelser og se flere billeder af vores lækre plus size produkter til vores smukke kunder.