Nedsat pris! ENA BØLLEHAT LYSEGRÅ Udvide

ENA BØLLEHAT LYSEGRÅ

QNUZ QNUZ

9118-BØLLEHAT-LYSEGRÅ-ENA

Nyhed

Ena bøllehat lysegrå.

Flere detaljer

100,00 kr

inkl. moms

159,00 kr inkl. moms

-59,00 kr

Køb for 499,00 kr mere og modtag gratis fragt!

Smart og tjekket med den lysegrå sommerhat/ bøllehat fra Qnuz accessories. Mega charmerende hatte der virkelig er trendy lige nu. Dejligt med skyggen den smider samt den er klædelig. Bøllehatte som passer til alle kvinder.

100% bomuld.

QNUZ


QNUZ accessories har et bredt udvalg af lækre varer. Smukke tørklæder som kommer i et væld af farver som følger årstidens trends, sko med og uden glimmer, tasker i smukke farver du kan style dit outfit med. Fede armbånd og halskæder. QNUZ tøj og accessories har eksisteret siden 2008, kendt for deres rå stil samt en masse pragtfuldt glitter.


QNUZ tørklæder er der til enhver smag, på de fire hjørner kan der være blomsterprint, hvor der samtidigt kan være pyntet med similisten på kun det ene hjørne, så valget er dit, om du vil vise glimmer og glitter frem, eller det skal vente til senere på dagen. 


På denne side kan du se vores store udvalg af de spændende produkter, og vi får ofte nyt hjem. Flere af mærkets accessories og smykker kan bruges året rundt, men der er helt sikkert også noget som passer bedst til de koldere måneder, for eksempel brandets smukke pandebånd med fine detaljer i sten.


Fint hårpynt


Dette brand byder på et væld af smukt hårpynt til alle stilarter. De fine, store hårspænder med sten i smukke pastelfarver er perfekt til den yndefulde men trendy stil vi har her i Norden, og de kan let spice et lidt kedeligt outfit op. Modellerne fås også med et glittereffekt, der og er perfekt til fødselsdagen, julefrokosten eller andre særlige lejligheder.


Er du mere til en af de smarte bøllehatte, eller bucket-hat som de også kaldes, finder du også dette. De er perfekte til en dårlig hårdag, og er en let måde at bringe en hat ind i din garderobe, hvis det er nyt for dig!


Tasker


Hos QNUZ accessories finder du også et stort udvalg af tasker og clutches, der altid gør det godt som fast inventar i din garderobe. Taskerne findes i farver som brun læder og sort læder, og har den perfekte størrelse til en café - eller bytur, eller bare på din daglige færden til supermarkedet. Du finder både klassiske modeller der kan bruges året rundt og til enhver lejlighed, men dette brand byder også på mere trendy modeller, som du kan bruge til at inddrage nogle af tidens trends i din stil, uden at skulle skifte hele dit skab ud hver sæson. Under hvert produkt kan du se flere billeder af taskerne indeni, så du kan få den helt rigtige oplevelse af tasken inden du bestiller.


Tørklæder


Et smukt tørklæde kan have mange funktioner! De større modeller er meget versatile og kan både bruges i de koldere måneder som et tørklæde over frakken, på de lune sommeraftener som et sjal over skuldrene, eller på stranden som en lille top eller nederdel når du skal op efter en is i kiosken. Det giver dig altså mulighed for at kunne bruge tørklædet året rundt! Mærket byder på alt fra slangeprint til fine paisley-detaljer, grafiske prints og det populære leopard print, så du skal blot vælge din yndlingsmodel!


Om Debracy Plus


På vores hjemmeside finder du altid masser af spændende produkter til kvinder i alle aldre! Vi har et stort udvalg af populære mærker som Cassiopeia, Cat&Co og Zoey og vi får ofte nye produkter hjem. Måske falder du også for et godt tilbud til en god pris under vores udsalg, eller for en af de spændende nyheder. Vi glæder os til at pakke dine nye produkter til dig, og husk at vi giver gratis levering ved køb over 300 kroner til din nærmeste pakkeshop! Så kan det næsten ikke blive bedre.