Købsvilkår

Handelsbetingelser.

For at bestille en vare skal du benytte indkøbskurven, hvori du skal tilføje de varer, du ønsker at bestille. Såfremt du har angivet din email adresse korrekt, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os på email.  Dette er bevis på din ordre er registreret. Varen leveres hurtigst muligt via PostNord, til den ønskede pakkeshop.

Betaling

DebracyPlus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

DEBRACY PLUS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Levering

DEBRACY PLUS leverer på alle hverdage hvor du har mulighed for at hente på et valgfrit udleveringssted. Ordre indgået inden kl. 16.00 i hverdagen sendes afsted samme dag. Levering hurtigst muligt via PostNord, 1-3 hverdage efter bestilling. Levering er gratis ved køb over 499,- DKK

DEBRACY PLUS benytter PostNord til håndtering af forsendelser. Disse forsendelser kan hentes på nærmeste postudlevering/pakkeshop. 

DEBRACY PLUS kan ikke stilles til ansvar ved forsinkelser hos PostNord.

Nægter du modtagelse af pakke eller ej afhenter den på posthuset, vil der blive påkrævet et ekspeditions gebyr på 59,- DKK

Priser

Alle anførte priser i webshoppen er inkl. 25% moms. Der tages forbehold for force majeure og afgiftsændringer. Alle priser er eksklusiv forsendelsesomkostninger.

Forbehold

Vi tager forbehold for prisændringer, taste fejl og udsolgte varer.

Fragt

Vi sender kun til adresser i Danmark. Send os gerne en mail, hvis du bor i et EU-land og ønsker mulighed for levering.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet. Det betyder at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produkter eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter at du har købt varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder, efter manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Debracy Plus vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Retunering og ombytning

Hvis du har fortrudt dit køb, kan du bytte til en anden størrelse eller en anden vare også i vores fysiske showroom ved fremvisning af bon/ordreseddel på varen. Hvis du ønsker pengene retur, skal du sende retur til webshoppen eller møde op i vores showroom, du skal sende din ordre eller komme forbi os uden unødig forsinkelse, senest 14 dage efter dit køb, hvis du skulle fortryde dit køb. Udgifter i forbindelse med varens returforsendelse står du selv for, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Du har pengene på dit kort i løbet af 2-30 dage. alt efter hvilket betalingskort du har brugt ved køb af dine vare. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden at give os tydelig meddelelse om dette. På mail kontakt@debracyplus.dk

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

DEBRACY PLUS 
Over Bølgen 2A. 1 sal. 103
2670 GREVE

Følg denne returguide.
1. Udfyld returseddel/fortrydelsesformular og give os besked on de varer, du ønsker at returnere, samt årsagen dertil.
2. Pak dine returvarer i forsendelsesposen du modtog dine varer i. Tape den godt til.
3. Aflever pakken ved nærmeste posthus eller pakkeshop.
4. Når vi har registreret din pakke, får du en bekræftelse på mail. Du vil få dine penge retur kort tid efter.

HUSK at sende RETURPAKKER med omdeling, ellers kan den ikke erstattes, hvis den bliver væk under transporten. Det betyder at pakken skal sendes DIREKTE til butikken. Returvarer bedes sendes med postnord eller GLS. Jeg afhenter IKKE returpakker som lander i døgnbokse, pakkeshops eller andre byer. Hvis dette skulle forekomme vil den blive sendt retur til dig.

Det er også en god idè at få en kvittering, hvis pakken skulle forsvinde.

Vi modtager IKKE returpakker fra DAO, de kommer ofte udenfor Waves åbnings tider hvor Debracy Plus butik/ showroom ligger. Samt de kan finde på at hænge den på døren, oftest kommer de ikke forbi og indleverer den i en pakkeshop i nærområdet.

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav.

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@debracyplus.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her FORTRYDELSESFORMULAR 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: kontakt@debracyplus.dk