Plussize modetøj til alle kvinder i Str 38-56.

Velkommen til DEBRACY PLUS.

DEBRACY PLUS ligger i Waves shopping center , på 1 sal i kontorhuset. Showroomet er et mindre og virkelig hyggeligt lokale, hvor du har mulighed for at se alt tøjet der også er i webshoppen samt mulighed for at prøve det og købe det med hjem. Der betales over webshoppen, så enten med kort eller mobilepay. Du kan bestille døgnet rundt online. Vi sender til hele Danmark.

DEBRACY PLUS startede egentligt hjemmefra med salg over facebook, det udviklede sig hurtigt og der var god forespørgsel omkring at prøve tøjet også, det var der ikke mulighed for i det private hjem. Efter at havde snakket om for og imod startede min mand og jeg med at kigge efter et lokale og fandt frem til Waves, hvor vi kunne se der godt kunne sælges mere plussize dametøj fra, end her blev forhandlet her i forvejen. Vi forhandler mærkerne ZOEY, Cassiopeia, Festival Strømper, QNUZ og senere på året NO.1 by OX. Andre mærker er helt klart også i tankerne, men man skal jo starte et sted.

Ved plussize tænker man ikke lige som det første på str 38-40 eller 42-44, det er nu tøjfirmaerne der har valgt at have disse str med og hvor er mange taknemlige for det. Du kan sagtens være slank men have former og plussize har bare et andet snit og sidder lækkert på den kurvede krop.

An-Marie

I dette lille showroom med tilhørende webshop går jeg så rundt og hygger mig. Jeg hedder An-Marie er 43 år, og er vild med tøj og følger nøje med på nettet med nutidens style og trends. Jeg glæder mig til at tage imod jer på 1 SAL. I kontorhuset. Jeg vil løbende forsøge at dække ind med billeder på Facebook og Instagram, i alle størrelser. Det kan sagtens være den samme bluse som 5 forskellige kvinder viser, i hver deres str. Jeg tror det kan være en stor hjælp for mange at se en str 54-56 er lige så fiks som en str 38-40.

Showroom