Plus size modetøj til alle kvinder i Str 38-56.

Velkommen til DEBRACY PLUS.

DEBRACY PLUS ligger i Waves shopping center , på 1 sal i kontorhuset overfor øjenlægen. Showroomet er et mindre og virkelig hyggeligt lokale, hvor du har mulighed for at se alt tøjet der også kan bestilles via webshoppen, samt mulighed for at prøve det og købe det med hjem. Der betales over webshoppen, det vil sige at der er oprettet en showrooms konto heroppe i lokalet hvor du enten kan betale med kort eller mobilepay. Du kan bestille døgnet rundt online. Vi sender til hele Danmark.

DEBRACY PLUS startede egentligt hjemmefra med salg over facebook, det udviklede sig hurtigt og der var god forespørgsel omkring at prøve det smarte tøj i store størrelser også, det var der ikke mulighed for i det private hjem. Efter at havde snakket om for og imod startede min mand og jeg med at kigge efter et lokale og fandt frem til Waves, hvor vi kunne se der godt kunne sælges mere plussize dametøj fra, end her allerede blev forhandlet her i forvejen. Vi forhandler mærkerne ZOEY, Cassiopeia, Festival Strømper, QNUZ og NO.1 by OX. Her er smukke kjoler i store størrelser, bukser op til str 56 og et bredt udvalg af bluser i plus size. Lækkert plus size dametøj hos Debracy Plus.

Ved plus size tænker man ikke lige som det første på str 38-40 eller 42-44, det er nu tøjfirmaerne der har valgt at have disse str med og hvor er mange taknemlige for det. Du kan sagtens være slank men have former og plussize har bare et andet snit og sidder lækkert på den kurvede krop.

An-Marie

I dette lille showroom på 1 sal med tilhørende webshop går jeg så rundt og hygger mig. Jeg hedder An-Marie er 43 år, og er vild med tøj og følger nøje med på nettet med nutidens style og trends. Jeg glæder mig til at tage imod jer på 1 SAL. I kontorhuset. Jeg vil løbende forsøge at dække ind med billeder på Facebook, Instagram, YouTube + google i alle størrelser. Det kan sagtens være den samme bluse som 5 forskellige kvinder viser, i hver deres str. Jeg tror det kan være en stor hjælp for mange at se en str 54-56 er lige så fiks som en str 38-40. Vi får taget en del små videoer som også ligger på de forskellige sociale medier, det giver et meget bedre overblik over hvordan tøjet sidder på.

Showroom

KUNDE/VENINDE ARRANGEMENT.

Som noget nyt tilbyder vi at holde kunde/veninde arrangement. Vi holder åbent KUN for jeres lille selvskab hvor vi kan tilbyde 20% på alle varer (undtagen lædertasker samt udsalg) Kan du samle minimum 6 veninder, kollegaer, bekendte eller familie dog max 12 personer, så holder vi åbent kun for jer. Vi sørger for lidt køligt til ganen samt lidt lækkert i kan hygge jer med mens i prøver tøjet.

Som lidt ekstra lækkert herefter arrangementet har vi mulighed på jeres opfordring at reservere bord til jer på Cafe´Korn, her i Waves. Endnu mere fantastisk er at Cafe´Korn giver 15% på jeres samlede regning. Lyder det ikke som nogle hyggelige timer?

Ring til An-Marie på 2857 2103 og book en dag. Det kan også være en Søndag ;O)