Nyhed BAMBUS SKÅNEBUKS ORANGE. Udvide

BAMBUS SKÅNEBUKS ORANGE.

FESTIVAL FESTIVAL

Nyhed

BAMBUS SKÅNEBUKS ORANGE.

Flere detaljer

230,00 kr

inkl. moms

Køb for 499,00 kr mere og modtag gratis fragt!

FANTASTISK flot orange skånebukser fra Festival. KUN så længe lager haves.

Festival har den mest fantastiske BAMBUS cykel shorts. Det er et naturprodukt, let i materialet. Et materiale der ikke klæber til huden, maskinvaskes ved lav temperatur. 

Stoffet er åndbart og giver en helt utrolig luftighed. Det helt utrolige ved dette materiale er at i koldt vejr kan stoffet holde på kroppens naturlige varme og i varmt vejr kan huden ånde og sveden kan absorberes. Lækkert materiale der er behageligt ved alle temperaturer.

BAMBUS er velegnet til sensitiv hud samt allergikere, materialet indeholder antibakterielle stoffer.

92% bambus 8% lycra

Festival strømper har specialiseret sig i italiensk producerede strømpebukser, strømper, trusser, toppe. Bløde åndbare bambus leggings som både er miljøvenligt og helt utrolig fantastiske at have på. Bambus som er et åndbart materiale men faktisk også 60% bedre til at absorbere sved end bomulds leggings. Oven i det er de temperatur regulerende, blød i stoffet og masser af stræk. Vi glæder os meget til at skulle forhandle Festival´s virkelige gennemtænkte kvalitetsvarer. Ikke at glemme vores fantastiske microfiber trusser, en sømløs model der sidder helt fantastisk på den kurvede kvinde krop.